Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Društvo Marjan: Čega smo šumoposjednici? Gradonačelnik je obmanuo javnost

Društvo Marjan: Čega smo šumoposjednici? Gradonačelnik je obmanuo javnost

'Zato tražimo hitnu objavu popisa čestica od strane Grada Splita za koje se Grad Split upisao kao šumoposjednik'

 Društvo Marjan na Facebook stranici objavilo je kako Grad Split posjeduje samo 7.5 hektara od 307 na Marjanu. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Društvo Marjan dobilo je neprovjerenu informaciju kako je gradonačelnik Andro Krstulović Opara obmanuo javnost 23.12.2019. kada je izjavio da se Grad Split upisao kao šumoposjednik park-šume Marjan.

Prema navedenoj neprovjerenoj informaciji Grad Split se upisao na samo 7.5 od 307 hektara Park šume Marjan kao šumoposjednik.

Ukoliko je navedena informacija istinita, izjava sa službene stranice Grada Splita da su ispunjeni uvjeti za upravljanje i gospodarenje park-šumom od strane Grada Splita je laž.

Zato tražimo hitnu objavu popisa čestica od strane Grada Splita za koje se Grad Split upisao kao šumoposjednik, prije same tematske sjednice o Marjanu koja se održava u utorak, kako bi otklonili ikakvu sumnju s izjava gradonačelnika te znali što je istina.

Vaša reakcija na temu