Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRUŠTVO MARJAN 'Nikad gradonačelnika nismo optužili za koruptivne radnje...'

DRUŠTVO MARJAN 'Nikad gradonačelnika nismo optužili za koruptivne radnje...'

Parcela supruge splitskog gradonačelnika i dalje je predmet prijepora

Nakon iscrpljujuće rasprave na kojoj je gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara iznio svoje viđenje tužbe koju je podnio protiv Društva Marjan zbog objave na Facebooku, večeras su se oglasili i iz splitske udruge.

'Društvo Marjan nikada nije optužilo gosp. Andru Krstulovića Oparu za koruptivne radnje, već ga je pozvalo da pokrene aktivnosti za ukidanje građevinskih područja u park-šumi koja su osnovana 2005. godine i tako otkloni ikakvu sumnju da je kao gradski vijećnik svjesno glasao za osnivanje istih, što je prethodno bilo objavljeno u tekstu tjednika Novosti.

On to subjektivno tumači kao optužbu za koruptivne radnje, premda takvih optužbi nije bilo.

I dok se u tom slučaju radi o subjektivnom dojmu, što se tiče činjenica, navedeno područje na Prvoj vodi nalazi se u građevinskom području.

Zašto je gradonačelnik 2017. godine u Nedjeljom u 2 i u Slobodnoj Dalmaciji tvrdio da parcela nije u građevinskom području ostaje nepoznato.

Je li se radilo o neznanju ili svjesnom obmanjivanju javnosti procijenite sami. Činjenica je da ga je danas njegov odvjetnik demantirao.'

Društvo Marjan nikada nije optužilo gosp. Andru Krstulovića Oparu za koruptivne radnje, već ga je pozvalo da pokrene...

Posted by Društvo Marjan on Wednesday, 16 December 2020
Vaša reakcija na temu