Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Društvo Marjan: 'Pročitajte i vidite kakvim prijetnjama su izloženi oni koji se zalažu za cjelovitu zaštitu Park šume'

Društvo Marjan: 'Pročitajte i vidite kakvim prijetnjama su izloženi oni koji se zalažu za cjelovitu zaštitu Park šume'

U objavi su priložili rečenice maila

Društvo Marjan je objavilo prijeteći mail koji su dobili, a iste rečenice je autor napisao u odužem tekstu na jednom portalu.

'Pročitajte i vidite kakvim prijetnjama su izloženi oni koji se zalažu za cjelovitu zaštitu Park šume Marjan i provođenje zakona Republike Hrvatske, a vezano za zaključak Gradskog vijeća o upisu posebnog pravnog režima u zemljišne knjige za sve čestice u Park šumi Marjan. Jučer je Društvo Marjan dobilo mail od Božidara Viduke, magistar inženjer geodezije i geoinformatike, s poveznicom na tekst također s njegovim potpisom' - objavili su.

U objavi su priložili rečenice kojima se (in)direktno prijeti davajući neprimjerene usporedbe s pravom vlasništva u nekim zemljama. Spominje se i oružje i PTSP...


Vaša reakcija na temu