Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay DUBROVAČKO PODRUČJE Umrla žena iz Metkovića, zabilježeno 377 novih slučajeva

DUBROVAČKO PODRUČJE Umrla žena iz Metkovića, zabilježeno 377 novih slučajeva

Oporavilo se 314 osoba

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 377 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 163 osobe iz Dubrovnika, 58 iz Metkovića, 42 iz Župe dubrovačke, 26 iz Ploča, 23 iz Konavala, 21 iz Korčule, 12 iz Opuzena, devet iz Stona, šest iz Dubrovačkog primorja, pet iz Lumbarde, četiri iz Kule Norinske, tri iz Smokvice, dvije s Mljeta i iz Pojezerja te jednoj osobi iz Janjine.

Umrla je žena iz Metkovića rođena 1936. godine.

Oporavilo se 314 osoba: 153 iz Dubrovnika, 35 iz Župe Dubrovačke, 32 iz Konavala, 21 iz Metkovića, 14 iz Ploča i Korčule, sedam iz Vele Luke, šest iz Dubrovačkog primorja, pet iz Opuzena, Slivnog i Stona, četiri iz Blata, tri iz Lumbarde i Orebića, dvije iz Zažablja te jedna iz Kule Norinske, Smokvice, Pojezerja, Trpnja i s Lastova.

U posljednja 24 sata obrađeno je 897 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 209.628 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 62 osobe pozitivne na koronavirus, sedam pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, šest je na respiratoru, a jedan pacijent je na kisiku.

U samoizolaciji je 2558 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije, priopćio je Stožer.

Vaša reakcija na temu