Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT DUBROVAČKO PODRUČJE Zabilježeno 57 novih slučajeva, oporavilo se 90 ljudi

DUBROVAČKO PODRUČJE Zabilježeno 57 novih slučajeva, oporavilo se 90 ljudi

Obrađeno je 580 uzoraka testova

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o 26 osoba muškog spola i 31 osobi ženskog spola: 31 iz Dubrovnika, osam iz Korčule, četiri iz Konavala, Metkovića, Ploča i Župe dubrovačke te jednoj iz Stona i Zažablja.

Oporavilo se 90 osoba: 42 iz Dubrovnika, 14 iz Konavala, sedam iz Metkovića, pet iz Župe dubrovačke, četiri iz Korčule i Vele Luke, tri iz Orebića i Ploča, dvije iz Kule Norinske i Stona te jedna iz Blata, Smokvice, Zažablja i s Lastova.

U posljednja 24 sata obrađeno je 580 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 173.634 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 45 osoba pozitivnih na koronavirus, šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalazi se na respiratoru.

U samoizolaciji je 671 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri kršenje mjere samoizolacije, izvijestio je Stožer.

Vaša reakcija na temu