Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUBROVNIK Policija zahvalila građanima i turistima nakon Summita podrške Ukrajini

DUBROVNIK Policija zahvalila građanima i turistima nakon Summita podrške Ukrajini

Zato što su poštivali sve upute policijskih službenika na terenu zbog čega je ovo osiguranje prošlo bez ijednog incidenta

Summit podrške Ukrajini koji se jučer održao u Dubrovniku, u sigurnosnom smislu je prošao na vrlo visokoj razini.
 
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Ravnateljstvom policije provodila je brojne mjere osiguranja stranih delegacija koje su sudjelovale na navedenom skupu.
 
'Osiguranje ovakve vrste skupova podrazumijeva angažman izuzetno velikog broja policijskih službenika svih rodova policije kao i korištenje sve potrebne tehničke opreme koja će osigurati visoku razinu sigurnosti.
 
U pomaganju provođenja mjera osiguranja značajnu je logističku potporu osigurao Grad Dubrovnik kao i brojne gradske žurne službe, odnosno komunalni djelatnici, vatrogasci i djelatnici hitne medicinske pomoći koji su redovno uključeni u provođenje ovakvih mjera osiguranja.
 
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska se ovim putem zahvaljuje njima kao i svima ostalima koju su na bilo koji način sudjelovali u provođenju mjera osiguranja, a posebno se želimo zahvaliti našim sugrađanima i brojnim gostima koji su poštivali sigurnosne preporuke policije i tijekom jučerašnjeg dana izbjegavali vožnju vozilima zbog čega nije dolazilo do većih gužvi i zastoja.
 
Osim toga, zahvaljujemo im i što su poštivali sve upute policijskih službenika na terenu zbog čega je ovo osiguranje prošlo bez ijednog incidenta i u sigurnosnom smislu na vrlo visokoj razini', poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu