Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dugogodišnji potpredsjednik odjela za razvoj Hiltona stručni je predavač na Aspiri

Dugogodišnji potpredsjednik odjela za razvoj Hiltona stručni je predavač na Aspiri

Gregg Rocket predavat će na MBA specijalističkom diplomskom studiju

Gregg Rockett je dugi niz godina bio potpredsjednik odjela za razvoj Hilton Worldwide-a, te je bio odgovoran za korporativni razvoj u Sjevernoj Americi, kao i širenje hotela u Latinskoj Americi i Karibima. Upravo je Rockett, koji ima preko 30 godina iskustva u ugostiteljstvu i turističkoj industriji prihvatio ponudu stručnog predavača na MBA specijalističkom diplomskom studiju visoke škole Aspira. 

- MBA Specijalistički diplomski studij Hotelijersko-turističkog menadžmenta osigurava najvišu razinu specijalizacije u kompleksnom hotelijerskom – turističkom sektoru prateći najuspješnije poslovne svjetske prakse, angažirajući vrhunske domaće i inozemne stručnjake. Visoka škola ASPIRA u sklopu MBA specijalističkog diplomskog studija Hotelijersko-turističkog menadžmenta daje mogućnost svima koji žele graditi svoje karijere uz visoko obrazovanje te uz stručnu i profesionalnu edukaciju upišu jedan od tri studijska smjera: Hotelski menadžment, Menadžment destinacijskih kompanija i organizacija (DMC i DMO) te Gastronomija, te kao izdvojeno MBA specijalistički diplomski studij Sportskog menadžmenta koji je ujedno i prvi takav studij u Hrvatskoj - poručuju iz Aspire.

Prijemni ispit za MBA specijalističke diplomske studije održat će se u srijedu 23. listopada u prostorima visoke škole  Aspira u Splitu i Zagrebu.

Vaša reakcija na temu