Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUMP DAYS: Spojem volje i znanja, Split je i ove godine centar IT aktivnosti!

DUMP DAYS: Spojem volje i znanja, Split je i ove godine centar IT aktivnosti!

Istaknuti predavači pokrit će posljednje trendove iz domena techa, developmenta, dizajna i marketinga

DUMP Days konferencija koju organiziraju članovi DUMP Udruge mladih programera već šestu godinu okuplja tehnološke divove Hrvatske IT scene na jednom mjestu. Besplatna studentska konferencija se održava 14. i 15. svibnja na FESB-u, a ove godine donosi još više prilika za razmjenu znanja i iskustva te networking.

- Konačno se vraćamo standardnom izdanju konferencije koja će se održati u potpunosti uživo, ali ovaj put s čak 32 vodeće IT tvrtke s uredima u Hrvatskoj i više sadržaja od svih prethodnih izdanja. Posljednje pripreme su u tijeku i odbrojavamo dane do 14. i 15. svibnja kada će FESB još jednom postati centar hrvatske IT scene - rekao je Nino Borović, organizator konferencije i potpredsjednik DUMP Udruge mladih programera.

Uz svjetski priznate sponzore među kojima se ističu Blank, Extension Engine, Photomath i Rimac Technology, konferenciji se pridružuju i brojni istaknuti predavači koji će pokriti posljednje trendove iz domena techa, developmenta, dizajna i marketinga. Praktične radionice jedinstvena su prilika da se upoznate s najmodernijim tehnologijama i tehnikama korištenim u struci. 

Ilija Brajković, izvršni direktor Kontra digitalne agencije i predavač na prošlogodišnjim DUMP Daysima, ima samo riječi hvale o mladim organizatorima: 

- Bez obzira na situaciju, ekipa iz Udruge napravila je vrhunsku konferenciju. Odlična priprema i komunikacija i vrhunska podrška prije i poslije predavanja svakom predavaču jako olakšava posao. Kvaliteta predavanja i općenito sadržaja je bila vrhunska…

Sponzorski štandovi firmi otvoreni su za sve posjetitelje, a nalaze se u atriju i akvariju fakulteta. Ako ste u ozbiljnoj potrazi za poslom u IT-ju, pozivamo vas da se prijavite na Fly Talks. Kratki speed dating intervjui su idealan način za predstaviti sebe i svoje životopise poslodavcima! Uz Fly Talks, tu su i Campfire Talks, mini panel rasprave između brojnih profesionalaca i publike.


- Kada se organizaciji tech eventa pristupa s profesionalizmom koji zbog takvog kapaciteta nadilazi stopostotnu razinu, rezultat je uvijek spektakularan, pamtljiv i zarazan pozitivom, znanjem i stručnošću. Ja dolazim opet – a vi kako hoćete… - dodao je Dragan Petric, IT stručnjak i glavni urednik časopisa web portala BUG koji je već nekoliko puta sudjelovao na DUMP Daysima, a ove godine vodi panel raspravu. 

Kao šećer na kraju, na drugom danu konferencije proglasit će se pobjednici nagradne igre. Svi sudionici koji se prijave u DUMP Days aplikaciju i skupljaju bodove mogu sudjelovati u lovu na vrijedne nagrade poput Quest 2 VR-a, drona, pametnog sata, slušalica i još puno drugih.

Vrata konferencije otvorena su za sve koji žele kročiti u poslovni svijet. Prijavite se na days.dump.hr i pridružite se novoj generaciji digitalaca.

Vaša reakcija na temu