Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MORH Dva požara planula u razmaku od samo nekoliko minuta!

Dva požara planula u razmaku od samo nekoliko minuta!

Gori na području Šibensko-kninske županije

Dva požara u razmaku od samo nekoliko minuta izbila su na području Šibensko-kninske županije. Gori u Sitnom Donjem i kod Unešića, u mjestu Bogočin.

- Dojavu o požaru u Sitnom Donjem zaprimili smo u 14.47 sati, a u 14.54 došla je dojava i o požaru u mjestu Bogočin kod Unešića. Razmjere požara još ne znamo budući da su vatrogasci tek izašli na intervenciju – kazali su u Centru 112.

Nema ugroze za kuće i ljude, zatvorena je cesta Unešić - Perković, a kanader je stigao na požarište u 16.32.

Na intervenciju u Sitnom Donjem izišli su vatrogasci JVP Šibenik, DVD Perković i DVD Šibenik s ukupno 16 vatrogasca i šest vozila, dok požar kod Unesšića gasi devet vatrogasaca JVP Drniš, DVD Drniš i DVD Unešić.

Vaša reakcija na temu