Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DVAPUT JE DVAPUT Bivši čelnik Bačvica se nakon privođenja vratio u kotarske prostorije i ostao zaključan!

DVAPUT JE DVAPUT Bivši čelnik Bačvica se nakon privođenja vratio u kotarske prostorije i ostao zaključan!

Reagirali su s birališta, napustio je prostor

Nakon što je priveden zbog remećenja javnog reda i mira, nezavisni kandidat i bivši čelnik Bačvica, vratio se u prostorije kotara čim je pušten iz policije. 

Potvrdili su nam u izbornom povjerenstvu.


- Dobili smo dojavu da je ušao u drugu prostoriju kotara. Policija će podignuti optužni prijedlog - kazali su nam kratko u Gradskom izbornom povjerenstvu.

Oko 12.15, policija je reagirala zbog remećenja javnog reda i mira na kotarskim izborima. Priveden je te pušten nakon obrade. Prema dojavi s birališta, vratio se potom i ušao u susjedne prostorije. Iznio je stolice uz raskrižje Gupčeve i Viške. Nakon što su promatrači vidjeli otvorena vrata, dovikivali su njegovo ime. Kako se nije javljao, zaključali su ih. Na kraju je i izašao iz te 'sobice' u koju je krišom ušao. Po svemu sudeći zadržao je ključeve od kotara.

Vaša reakcija na temu