Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DVD DALMACIJA DUGI RAT Bila je to noć kada ne znaš što ti treba, ali si siguran da bi jedan snažan zagrljaj pomogao

DVD DALMACIJA DUGI RAT Bila je to noć kada ne znaš što ti treba, ali si siguran da bi jedan snažan zagrljaj pomogao

Uz tri požara imali su i tri intervencije zbog poplava

Pripadnici DVD-a Dalmacija Dugi Rat sinoć su imali pune ruke posla. Uz tri požara na objektima, od kojih je najgori bio onaj u staračkom domu gdje su živote izgubile dvije osobe, imali su još tri intervencije zbog poplava.

- Ovo je jedna od onih nedefiniranih noći. Kada nemaš pojma šta ti treba, ali si siguran da bi jedan snažan zagrljaj pomogao. Uz požar objekta, još tri intervencije, a noć je krenula - objavili su noćas.

Dežurni vatrogasac je najprije u 19.11 sati zaprimio dojavu građana o prodoru vode u stambeni objekt u mjestu Duboka-Jesenice. a na teren su izašla tri vatrogasca s jednim vozilom. Potom je u 20.25 sati stigla dojava o prodoru vode u poslovni objekt u Dugom Ratu gdje je interveniralo sedam pripadnika s dva vozila, a u 20.47 sati zaprimljena je i dojava o prodoru vode u stambeni objekt u  Dugom Ratu. Na tu je intervenciju izašlo jedno vozilo s 2 vatrogasca.

Vaša reakcija na temu