Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DVOJE OZLIJEĐENIH Policiji prijavili da su ih napali muškarci u Solinu i Splitu

DVOJE OZLIJEĐENIH Policiji prijavili da su ih napali muškarci u Solinu i Splitu

Iz policije poručuju da provode izvide

Splitskoj policiji su jučer prijavljena dva napada koja su se dogodila u Solinu i Splitu. Ujutro je u Policijsku postaju Solin pristupio 22-godišnjak koji je prijavio da su ga 15. rujna u Solinu napale dvije njemu poznate osobe. Dan kasnije je zatražio pomoć liječnika koji su utvrdili da je zadobio tešku ozljedu prsta. 

Iz bolnice su u 17.37 sati zaprimili dojavu da je liječničku pomoć zatražio 21-godišnji njemački državljanin, kod kojeg je utvrđena lakša tjelesna ozljeda. 

Prema prvim informacijama, ozlijedile su ga dvije nepoznate muške osobe, u noći 18. rujna u Kačićevoj ulici u Splitu. Osim što su ga napali, prijavio je i da su mu ukrali novčanik. Iz policije poručuju da su izvidi u tijeku.

Vaša reakcija na temu