Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dvojica 19-godišnjaka koji su oteli 14-godišnjakinju i seksualno je iskoristili pušteni na slobodu

Dvojica 19-godišnjaka koji su oteli 14-godišnjakinju i seksualno je iskoristili pušteni na slobodu

Slučaj je šokirao Split

Zatvor na Bilicama napustili su dvojica 19-godišnjaka koji su prije mjesec dana uhićeni zbog sumnje da su oteli i seksualno iskoristili 14-godišnjakinju. Prijavili su ih za protupravno oduzimanje slobode i spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina, a istražni zatvor im je određen da ne utječu na svjedoke. 

Kako su svi svjedoci ispitani, pušteni su na slobodu. Kako doznajemo, istraga će uskoro biti okončana te slijedi podizanje optužnice. 

Slučaj je šokirao Split. Djevojčicu su protivno njezinoj volji ugurali lift i odveli je na vrh nebodera u središtu grada gdje su je seksualno zlostavljali. Oštećenu je spasio brat koji ju je tražio nakon što se nije vratila kući.

Vaša reakcija na temu