Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antifašistički vjesnik Dvojica s nacističkim obilježjima istetoviranima po tijelu pozirali u Rijeci, jedan od njih je basist benda Fehér Vihar

Dvojica s nacističkim obilježjima istetoviranima po tijelu pozirali u Rijeci, jedan od njih je basist benda Fehér Vihar

Policija je utvrdila da su na plaži bili prije desetak dana

Dvojica muškaraca viđena su u Rijeci u jednom beach baru prekriveni tetovažama s nacističkim obilježjima. Nacistički simboli su im na torzu, leđima, licu, rukama, nogama...

Na njima se vidi i Adolf Hitler, kukasti križ, orao i druga nacistička obilježja. 

Za Dnevnik.hr su iz PU primorsko-goranske kazali kako su putem aplikacije e-opažaj zaprimili dojavu 13. srpnja oko 11 sati da se na plaži na području Kantride u Rijeci nalaze dvije muške osobe koje po tijelu imaju tetovirane nacističke simbole.

- Odmah po dojavi, na plažu su upućeni policijski službenici koji su u razgovoru s osobljem ugostiteljskog objekta saznali da su spomenute muške osobe zaista bile na toj plaži, ali prije desetak dana - odgovorili su iz policije.

Antifašistički vjesnik danas je identificirao jednog od dvojice snimljenih muškaraca kao basistu benda Fehér Vihar. Na stranicama Nacionalista Zona, pronašli su podatak da se basista zove Matu, a našli su ga i na fotografijama sa sportskih igara nacista kako poteže konop.


Vaša reakcija na temu