Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com DŽEPARILE PO SPLITU Četiri državljanke BiH u jednom danu strancima ukrale 30.000 kuna

DŽEPARILE PO SPLITU Četiri državljanke BiH u jednom danu strancima ukrale 30.000 kuna

'Operirale' su oko Rive i pazara

Splitska policija je uhvatila četiri državljanke BiH i to 51-godišnjakinju, 21-godišnjakinju 23-godišnjakinju i 31-godišnjakinju koje su osumnjičili za više džepnih krađa. 

Utvrdili su da su 51-godišnjakinja i 21-godišnjakinja 11. lipnja na Obali HNP, stranoj državljanki iz ruksaka ukrale torbicu u kojoj se nalazio novčanik. Osim toga, 21-godišnjakinja i 31-godišnjakinja se sumnjiče da su istog dana u Hrvojevoj ulici i na Peristilu dvjema državljankama Japana i državljanki Singapura iz ruksaka ukrale novčanike. Istog dana i na istom mjestu je 23-godišnjakinja državljanki Kine i državljanki Singapura iz ruksaka isto ukrala novčanike. Uzele su gotovo 30.000 kuna. 

Protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog krađa. 

Vaša reakcija na temu