ECO FRIENDLY: Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače

ECO FRIENDLY: Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače

Održava se sutra od 10.30 do 13.30 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije organizira dodatne edukacije za sve dionike destinacije koja se bavi turizmom, a posebno za obiteljske iznajmljivače. U suradnji s  Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Splitu pozivaju na besplatnu edukaciju za iznajmljivače pod nazivom: 'Održivi turizam u malim smještajnim jedinicama - Dok priroda i okoliš dišu, vaši troškovi se brišu.' Edukacija se održava sutra, od 10.30 do 13.30 sati na Ekonomskom fakultetu.

- Upoznajte se pobliže s odrednicama održivog turizma i 'eco-friendly' smještaja. Saznajte tko su 'eco-friendly' turisti, odakle dolaze i što traže na putovanju. Naučite koji su eko kriteriji za okolišno odgovorno poslovanje i kako se promovirati za produženje sezone i ciljano privlačenje ekološki-osviještenih turista. Na edukaciji ćete prepoznati održive posebnosti vlastite destinacije, te će se predstaviti Dalmatia Green certifikat za 'zelene' privatne turističke smještajne objekte s kojim se iznajmljivač može izdvojiti iz konkurencije i poboljšati vidljivost među 'eco-friendly' turistima - poručio je Joško Stella, direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije.

Predavanja će održati dr. sc. Slađana Pavlinović Mršić, docentica na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Specijalizirala je na temama 'Turizam i okoliš', te 'Ekonomika okoliša'. U okviru znanstvenih projekata, kao što su HNV link i ShapeTourism, proučava pitanja održivog razvoja i turizma, a nastavne aktivnosti povezuje s praktičnim problemima kroz aktivnosti društveno korisnog učenja u suradnji s Udrugom za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce. Nastja Logar upravlja projektom 'Ozelenjivanje turističke ponude Dalmacije' koji financira Ministarstvo turizma RH, te radi na drugim aktivnostima poticanja održivog razvoja i turizma kao nedavna zaposlenica i prethodno EVS volonterka Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce. Obrazovanje u području upravljanja turizmom i poslovno iskustvo u području marketinga i upravljanja stekla je u Ljubljani.

Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji prijavite se putem e-maila: marina.tudor@efst.hr. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14