Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Eko taxi nastavlja s akcijskim cijenama

Eko taxi nastavlja s akcijskim cijenama

Veliko sniženje cijena na području Splita odlično je prihvaćeno od strane građana te nam je drago da smo u mogućnosti produžiti trajanje akcije do kraja veljače - rekao je Božo Miletić

Dobre vijesti stižu od vodećeg taxi prijevoznika - Eko taxija. Veliko sniženje cijena prijevoza koje je vrijedilo za vrijeme blagdana nastavit će se do kraja veljače, čime su se usluge Eko taxija izdvojile kao najpovoljnije usluge prijevoza u gradu Splitu.

Tako građani mogu i dalje naručivati prijevoze po najpovoljnijim fiksnim cijenama za sljedeće relacije: Splita-Sv. Kajo u Solinu po cijeni od 50 kuna, Split-Kaštel Sućurac i Split-Podstrana za 60 kuna, nakon Kaštel Sućurca do Kambelovca cijena je 90 kuna, a nakon Kambelovca do Starog cijena je 100 kuna, Split-Stobreč za 50 kuna, Split-Žrnovnica za 60 kuna. Fiksne cijene vrijede i za povratne vožnje.

- Veliko sniženje cijena na području Splita odlično je prihvaćeno od strane građana te nam je drago da smo u mogućnosti produžiti trajanje akcije do kraja veljače. Nastavljamo ispunjavati ciljeve te građanima pružati kvalitetne i potpuno ekološke prijevoze po najnižim cijenama - ovim je povodom izjavio Božo Miletić, direktor Eko taxija za Jadran.

Prijevoz Eko taxijem za navedene relacije moguće je naručiti pozivom na broj 021 223 223 ili e-mailom: rezervacija@ekotaxi.hr  (minimalno sat vremena ranije).

- Ovim putem pozivamo sve građane da skinu potpuno besplatnu Eko taxi aplikaciju te iskuse jednostavan način naručivanja prijevoza po najnižim cijenama. Uz niske cijene, osigurani su i dodatni popusti za kartična plaćanja koje Eko taxi čine najpovoljnijim prijevoznikom u gradu - poručili su za kraj.

Vaša reakcija na temu