Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić EKSKLUZIVNO Sadržaj vještačenja Marjana otkriva da je stanje još gore nego što se mislilo, na potezu je DORH!

EKSKLUZIVNO Sadržaj vještačenja Marjana otkriva da je stanje još gore nego što se mislilo, na potezu je DORH!

Kako stvari stoje, odgovorni bi mogli zaraditi kaznene prijave

Ako je suditi prema sadržaju vještačenja koje je Državno odvjetništvo tražilo za Marjan, pljuštat će kaznene prijave prema odgovornima. Kako smo ekskluzivno saznali, vještačenje pokazuje da je stanje na Marjanu puno gore nego što se mislilo.

Dr. Milan Arvay ga je radio, ali nije nam smio niti htio potvrditi ono što smo saznali, zbog istrage i sudskog postupka. Od početka sanacije park šume Dalmatinski portal je izvještavao o spornom načinu sječe i stablima bez doznaka...

Krizni stožer je odgovoran za način sanacije, ali vidjet ćemo koga će sve obuhvatiti istraga i prema kome će ići. Više je stadija odgovornosti, prema onome što smo neslužbeno saznali.

Vaša reakcija na temu