Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
EKSPEDITIVNO Odbijen zahtjev za izdvajanjem dokaza iz slučaja Kuščević

EKSPEDITIVNO Odbijen zahtjev za izdvajanjem dokaza iz slučaja Kuščević

Bivši politički tajnik HDZ-a iščekuje odluku o optužnici USKOK-a

Ništa od izdvajanja dokaza, odlučilo je optužno vijeće splitskog Županijskog suda koje se bavi USKOK-ovom optužnicom protiv bivšeg političkog tajnika HDZ-a i ministra Lovre Kuščevića

Izdvajanje je jučer zatražila obrana Kuščevićevog šogora Ivice Žunića. Nije prošlo pa sada treba čekati žalbe na to rješenje optužnog vijeća. Ako ih bude, o njima će odlučiti Visoki kazneni sud. Tek nakon toga može biti zakazana sjednica na kojoj će se odlučivati o optužnici koja Kuščevića tereti za niz kaznenih djela iz doba dok je bio načelnik Općine Nerežišća. 

Na jučerašnjoj sjednici pojavio se i bivši Plenkovićev ministar. Dobro raspoložen, kazao je novinarima kako se nada da će optužnica biti odbijena. Ako se to ipak ne dogodi, spreman je što prije dokazati svoju nevinost pred sudom.

Vaša reakcija na temu