Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija EPILOG SUKOBA STOJANOVIĆA I DOKIĆA Drogirali se u stanu pa ga izbo

EPILOG SUKOBA STOJANOVIĆA I DOKIĆA Drogirali se u stanu pa ga izbo

Ozlijeđenom pružena pomoć u splitskoj bolnici

Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom, provedeno zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.
 
Naime, sumnjiči ga se da je jučer u stanu na području Splita oštrim predmetom zadao lakše tjelesne ozlijede 43-godišnjaku koji je nakon liječničke pomoći otpušten iz bolnice.
 
'Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.
 
Također je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđena sumnja kako je 50-godišnjak, vlasnik stana u kojem je ozlijeđen 43-godišnjak, ostvario obilježja kaznenog djela omogućavanja trošenja droga te protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu', priopćila je splitska policija.

Kako smo već pisali riječ je o starim znancima splitske policije, Kristijanu Stojanoviću i Igoru Dokiću. Obojica su više puta suđeni zbog teških kaznenih djela.

Stojanović ima rezne i ubodne rane po glavi i rukama.

Vaša reakcija na temu