Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Za naš Supetar ESKALIRALA SITUACIJA Ranim jutrom srušen zid na ulazu u resort, odvjetnik Svpetrvs hotela najavio nove pravne korake

ESKALIRALA SITUACIJA Ranim jutrom srušen zid na ulazu u resort, odvjetnik Svpetrvs hotela najavio nove pravne korake

U Gradu Supetru tvrde da je riječ o nelegalnoj konstrukciji

Nastavljaju se napetosti u Supetru. Nakon natezanja oko posjeda starog vatrogasnog doma, rano jutros srušen je zid na ulazu u resort Svpetrvs hotela. 

Odvjetnik Hrvoje Alajbeg, koji zastupa hotelsku kuću, kazao nam je da ovo nije prvi put i da će svakako pokrenuti odgovarajuće pravne korake. U Gradu Supetru smatraju da se radilo o nelegalnoj konstrukciji na nerazvrstanoj cesti.

Snimku rušenja zida objavila je Udruga 'Za naš Supetar'.

Grad Supetar i gradonačelnica Ivana Marković 'ratuju' s vlasnikom Svpetrvs hotela Marjanom Dužićem dugi niz godina, a posljednja zbivanja pokazuju da je situacija ozbiljno eskalirala.

Vaša reakcija na temu