Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Eurowings značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj, ali za Split ima samo jednu liniju manje

Eurowings značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj, ali za Split ima samo jednu liniju manje

Kompanija je objavila novi red letenja

Eurowings je objavio svoj red letenja za listopad. Kompanija će i dalje prometovati prema odredištima u Hrvatskoj, no veliki broj linija koji je bio u prometu u rujnu više neće biti dostupan. Kompanija će nastaviti prometovati prema tri hrvatske zračne luke.

Eurowings je u rujnu imao čak 76 tjednih rotacija prema Hrvatskoj, prometujući prema 6 hrvatskih zračnih luka: Zagrebu, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Zagrebu. U listopadu će kompanija prometovati samo prema Zagrebu, Splitu i Rijeci.

U listopadu će imati 5 linija prema Zračnoj luci Split, tek jednu manje u odnosu na rujan. Ukida se linija Split-Hanover, Pula-Düsseldorf, Zadar-Klon, Zadar-Stuttgart, Dubrovnik-Düsseldorf, Dubrovnik-Berlin i Dubrovnik-Hamburg.

Eurowings će u listopadu prometovati prema tri hrvatske zračne luke s 42 operacije tjedno na 8 linija, radi se o gotovo 50% manje tjednih letova u odnosu na rujan. Otkazivanja pojedinih polazaka i dalje ostaju moguća, a ovisit će prije svega o stanju bookinga, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu