Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo što Jadrolinija kaže o tigru na trajektu

Evo što Jadrolinija kaže o tigru na trajektu

Prizor na putu za Hvar mnoge je šokirao

Putnike na Jadrolinijinom trajektu za Hvar šokirao je prizor u garaži gdje se u jednoj prikolici, u kavezu, nalazio - tigar. 

Pitali smo Jadroliniju pod kakvim su okolnostima ukrcali tigra na trajekt te što sve treba imati za takvu vrst prijevoza. Poslali su nam vrlo kratak odgovor.

- Jadroliniji nije bio prijavljen prijevoz životinje već osobnog vozila s prikolicom. Članovi posade nisu dužni pregledavati sadržaj prikolice, ukoliko nije prijavljen prijevoz opasnih tvari i sl., a kako bi provjerili poštuju li se svi sigurnosni protokoli - stoji u odgovoru.

Kako smo neslužbeno doznali, posada trajekta uopće nije znala da prevozi tigra. Vlasnik ih je na pola kanala pitao je li može dignuti ceradu na prikolici da 'beštija' dobije malo zraka. Kada su digli ceradu, imali su što i vidjeti.

Vaša reakcija na temu