Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Evo što o vijcima na Skywalku kažu iz JU Park prirode Biokovo

Evo što o vijcima na Skywalku kažu iz JU Park prirode Biokovo

Objavljena je snimka na kojoj muškarac demonstrira kako se lako odvija vijak

Na Facebooku se pojavila snimka koja je nastala na Skywalku na Biokovu iznad Makarske, a na kojoj muškarac demonstrira kako se lako odvija vijak. Index se javio Javnoj ustanovi Park prirode Biokovo, koja je zadužena za Skywalk.

U odgovoru na njihov upit kažu kako je izvođač radova obaviješten kad je video izašao u javnost. Dodaju i da nisu uočene nepravilnosti.

- Vidikovac Nebeska šetnica-Skywalk Biokovo prošao je sva potrebna testiranja sigurnosti i izdržljivosti prije nego što je otvoren za posjećivanje. Nakon što je video izašao u javnost, o istome je obaviješten izvođač radova, kao i stručni nadzor te su provjereni svi vijci na rukohvatu za koje je utvrđeno da su u ispravnom stanju. Vidikovac ostaje otvoren za posjećivanje do zatvaranja posjetiteljske sezone. Ističemo kako je sam vidikovac od otvaranja posjetilo više od 100.000 posjetitelja - stoji u odgovoru.

Dodali su podatke o cijeni cijelog projekta.

- Također napominjemo, da informacije koje su mediji prenijeli o vrijednosti projekta izgradnje vidikovca nisu točni. Naime, ukupna vrijednost projekta je 34.183.407,30 HRK, od čega bespovratna sredstva Europskih strukturnih i investicijskih fondova iznose 27.235.490,42 HRK. Ostatak se financira vlastitim sredstvima korisnika i partnera, te sredstvima iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Projektni element izgradnje vidikovca Nebeska šetnica-Skywalk Biokovo iznosio 7.295.468,37 HRK - stoji u priopćenju.

Vaša reakcija na temu