Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija FILMSKA POTJERA 'Pali' s pola kilograma heroina, sa slučajem povezana i jedna smrt

FILMSKA POTJERA 'Pali' s pola kilograma heroina, sa slučajem povezana i jedna smrt

Osumnjičen je policiji dobro poznat dvojac

Zadarska policija pohvalila se danas uspjehom u domeni kriminaliteta droga. 'Roba' vrijedna gotovo pola milijuna kuna, kilogram heroina, zaplijenjena je, a osumnjičeni su Boris Paravinja i Alen Antonović, javlja portal ezadar.

Dvojac je od prije poznat policiji. U policijskoj potjeri na Brodarici jedan je policijac ozlijeđen. Sa slučajem je povezana i smrt Marka Peroša čije je beživotno tijelo pronađeno u stanu u Ninu.

U utorak oko 14 sati na gradskom predjelu Brodarica, policijski službenici su uočili 32-godišnjaka na motociklu, i to u trenutku dok je 48-godišnjaku koji se nalazio u svom vozilu predao paketić s heroinom, nakon čega se udaljio.

Policijski službenici zatim su službenim vozilom krenuli zaustaviti 48-godišnjaka, no on se dao u bijeg. Pri tome je udario vozilom u jednog policijskog službenika, a zatim udara i policijsko vozilo, no drugo vozilo policije ga zaustavlja te je zatim i uhićen. Prvosumljičeni pronađen je na mjestu prebivališta.

Po nalogu suca istrage kreće pretraga njihovih domova, kriminalističko istraživanje te na koncu prijava za zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama, a protiv drugoprijavljenog i zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi, piše ezadar.

Vaša reakcija na temu