Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FlixBus o incidentu s Uršulom Najev: Vozači neće biti sankcionirani u ovom slučaju

FlixBus o incidentu s Uršulom Najev: Vozači neće biti sankcionirani u ovom slučaju

'Kao kompanija dužnost nam je brinuti o zadovoljstvu i sigurnosti svakog putnika, ali isto tako dužnost nam je štiti naše vozače'

Iz FlixBusa su za Dalmatinski portal odgovorili na optužbe koje je protiv njihovih vozača iznijela glumica Ana Uršula Najev. Svoju stranu priče iznio je i vozač Ante Bonacin, a evo što su poručili iz FlixBusa:

'Žao nam je zbog neugodne i vrlo osobne emocionalne situacije koju je jučer doživjela jedna od naših putnica. Ovim putem potvrđujemo kako je autobus na relaciji Zagreb-Split s jučerašnjim polaskom, 11.12.2022. godine, bio popunjen do zadnjeg sjedala te na žalost nije bilo mjesta za putnicu koja je imala neispravnu kartu, odnosno kartu s polaskom za dan kasnije.

Svakoj situaciji koja utječe na nezadovoljstvo putnika prije, za vrijeme ili nakon vožnje pristupamo vrlo ozbiljno. Nakon što nam je službeno dojavljeno u kojoj su se situaciji pronašli kako dotični putnik tako i naši vozači, zatraženo je službeno očitovanje vozača na navedenoj liniji te su u obzir uzeti i komentari ostalih putnika koji su jednako tako sudjelovali i bili prisutni za vrijeme nemilog događaja, a koji su ustupili i svoje kontakte u slučaju potrebe za svjedočenjem.

Prema svemu zaprimljenom, možemo utvrditi da se vozač FlixBusa, koji je do nedavno bio javno i medijski hvaljen kao jedan od naših najboljih vozača, suočio s teškim javnim optužbama. Kao kompanija dužnost nam je brinuti o zadovoljstvu i sigurnosti svakog putnika, ali isto tako dužnost nam je štiti naše vozače koji se često susreću s neugodnim situacijama na licu mjesta, osobito kada su u pitanju ovako teške optužbe.

Vozači neće biti sankcionirani u ovom slučaju, a o daljnjim mogućim koracima ćemo interno razgovarati', stoji u priopćenju FlixBusa.

Vaša reakcija na temu