Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: UREĐUJE SE ZA VETERANE Na Plokitama se iznose stvari iz prostora namijenjenog roniocima 4. gardijske brigade

FOTO: UREĐUJE SE ZA VETERANE Na Plokitama se iznose stvari iz prostora namijenjenog roniocima 4. gardijske brigade

I BATT je iselio iz Vile Dalmacije, nisu mogli plaćati iznos koji je odredila suspendirana pročelnica, kao i HDZ

Prostor od oko 300 kvadrata na Plokitama u koji će se smjestiti Ronilački klub veterana 4. gardijske brigade, nakon što su iselili sa Žnjana, počeo se dovoditi u adekvatno stanje.

Oko tri godine je bio nekorišten, posljednje je služio kao foto studio pokojnom aktivistu Zoranu Ercegu

Prošle godine je gradonačelnik Ivica Puljak najavio kako bi se mogao prenamijeniti u kuhinju koja bi služila isključivo za pripremanje obroka bez glutena, namijenjenih oboljelima od celijakije. No, predomislio se, pa će poslužiti za ratne udruge. Naravno, prostor će na natječaj, ali s tom svrhom. Narednih godinu dana će ronioci 4. brigade biti sigurni, a izgledno i nakon toga kada se raspiše natječaj.

Dugoročan krov nad glavom traži i BATT. Iselili su iz prostorija u Vili Dalmaciji prije više od mjesec dana i vratili ključ Banovini, a HVIDRA je navodno na čestici u državnom vlasništvu u kompleksu na Marjanu, pa su sigurni još neko vrijeme. 

Nakon niza prozivanja i nesuglasica, prijavama USKOK-u bivših gradonačelnika zbog davanja prostora mukte, našlo se rješenje za iseljenjem. Za to je zaslužna Maja Đerek, suspendirana pročelnica za gradsku imovinu koja je 'opalila' vrtoglave iznose za nelegalno korištenje. Oko 4500 eura mjesečno. Jednako tako je riješila i problem s HDZ-om u Sinjskoj ulici.

I jedni i drugi su bili primorani otići ili plaćati astronomske cifre.

Branitelji su ubrzo našli zajednički jezik s Banovinom, a HDZ je iselio.

Vaša reakcija na temu