Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO I VIDEO Tommy izvukao dobitnika električnog automobila BMW i3

FOTO I VIDEO Tommy izvukao dobitnika električnog automobila BMW i3

U nagradnoj igri je sudjelovalo preko 100 tisuća ljudi, a evo tko je osvojio vrijedne nagrade

Tvrtka Tommy za svoje kupce organizirala je nagradnu igru u kojoj je sudjelovalo preko sto tisuća kupca diljem prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a brojni su osvojili nagrade iz vrlo bogatog nagradnog fonda.  Jedinstvenost i atraktivnost nagradne igre prepoznali su i poslovni partneri Tommyja koji su participirali u provedbi vrijednog nagradnog fonda koji je iznosio oko 600 tisuća kuna.

Danas je u hipermarketu Tommy u Solinu održano izvlačenje glavnih dobitnika Zelene nagradne igre. Glavnu nagradu, električni automobil BMW i3, osvojila je Splićanka Ana Maria Buzolić.

Električne bicikle Greyp by Rimac osvojili su Jadranka Cukrov iz Šepurina i Josip Duplančić iz Splita. Regeneracijsko-rekuperacijske pakete u Termama Sveti Martin osvojili su Žanet Ivković i Petra Martinić iz Splita te Olena Zorić iz Privlake.

- Drago mi je nakon sedam tjedana nagradne igre, u kojoj je sudjelovalo preko sto tisuća naših vjernih kupaca koji su poslali preko tristo tisuća kodova, izvukli sretne dobitnike glavnih nagrada. U izvlačenju su nam pomogli sportaši OK Kaštela i KK Split, uz prisustvo javnog bilježnika. Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju, a sve čestitke upućujemo dobitnicima koji su dobili sjajne poklone pred ove blagdane - poručio je direktor marketinga Tommy d.o.o. Aljoša Bašić. 

Istaknuo je kako je dio ukupne poslovne politike Tommyja da sudjeluje u nizu aktivnosti i projektima kojima podržava održivi razvoj i primjenjuje visoke ekološke standarde.

- Ovim putem željeli smo potaknuti i širu populaciju na potrebu promjena životnih navika, od zdrave prehrane do fizičke aktivnosti. Koncepcijom Zelene nagradne igre i fondom nagrada željeli smo naglasiti potrebu pojačane svijesti u očuvanju okoliša i potrebu primjene zdravih životnih navika. U budućnosti ćemo nastaviti biti atraktivni i originalni na tržištu - zaključio je Bašić.


Vaša reakcija na temu