Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Marijini ratnici i ove subote klečali na splitskom Peristilu

FOTO/VIDEO Marijini ratnici i ove subote klečali na splitskom Peristilu

Molitelji i turisti na carskom trgu

Prva je srpanjska subota u mjesecu što znači da su na Peristilu i jutros na koljenima Wojownicy Maryi iz Splita, u slobodnom prijevodu - Marijini ratnici. 

U molitvi su im se pridružile i brojne žene koje su  ove subote molile u nakani da muškarci postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.

Mole i za mir u svijetu i domovini, za obraćenje i jedinstvo hrvatskog naroda te za prestanak bogopsovke.

Kleče za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova kao i za prestanak pobačaja. Krunicu mole za obnovu katoličkih brakova te za osobne nakane.

Brojni turisti koji od ranog jutra posjećuju carski trg u centru Splita ne fotografiraju samo znamenitosti već i molitelje koji su zauzeli dio površine.

Vaša reakcija na temu