Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Bježao policiji i skrivio stravičnu nesreću na križanju u Kaštel Starom

FOTO Bježao policiji i skrivio stravičnu nesreću na križanju u Kaštel Starom

Radi se o starom znancu policije osuđenom za pokušaj ubojstva

Još jedna prometna nesreća dogodila se danas na području Kaštela. Na raskrižju na staroj cesti u Kaštel Starom su se sudarila dva auta. 

Na teren su izašli djelatnici hitne pomoći, a ozlijeđene su tri osobe. Nesreća se dogodila kada je policija pokušala zaustaviti vozilo kojim je upravljao muškarac za kojim je bila raspisana potraga.

'Policijski službenici JSIP danas oko 13.10 sati uočili su  osobno vozilo kojim je upravljao muškarac za kojim je bila raspisana potraga i trebalo ga je uhititi. Policijski službenici su mu koristeći svjetlosne i zvučne signale, izdali zapovijed da se zaustavi, na koje se muškarac oglušio, nastavio vožnju i dao se u bijeg. 

U 13.20 sati, u Kaštel Starom, na Cesti dr. Franje Tuđmana došlo je do prometne nesreće. Naime, naime, muškarac koji je bježao policiji udario je u osobno vozilo, a nakon čega  je i službeno vozilo udarilo u vozilo koje je su sudjelovalo u prometnoj nesreći. Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći ozlijede su zadobile tri osobe (muškarac koji je bježao policiji, osoba koja se s njima nalazila u vozilu i još jedna osoba iz drugog vozila). 

Na mjestu događaja su žurne službe, obaviti će se očevid', odgovorili su nam iz splitske policije.

Kako doznajemo, policiji je bježao Vito Matijaš, koji je svojedobno osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva mladića kojeg je u Kaštelima s prijateljem Ivicom Kelamom ugurao u vozilo. Odvezli su se u Vrsine kraj Marine. Izrešetali su ga s pet metaka i bacili u bunar. Ranjenog mladića idućeg je dana pronašao prolaznik.

Vito Matijaš mlađi je brat Marina Matijaša koji je ubijen u Kaštelima 2014. Hicem iz pištolja pogodio ga je Jozo Čabraja. Sudski postupak se još vodi.

Vaša reakcija na temu