Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Posebnim grafitom mladi Dućani odali počast svom preminulom prijatelju

FOTO Posebnim grafitom mladi Dućani odali počast svom preminulom prijatelju

'Boje su mu drukčije, a priča poznata. I tužna'

U moru grafita i murala posvećenih Hajduku i njegovoj Torcidi u Dućama je 'osvanuo' jedan sasvim neobičan. Usudili bismo se reći nadaleko neobičan. Boje su mu drukčije, a priča poznata. I tužna.

Mural je to koji prikazuje maloga princa i njegovu posebnost među zvijezdama. Riječ je, naravno, o slavnoj noveli Antoinea de Sainta-Exupéryja koju je grupa mladih Dućana oživjela na komadu gologa betona kako bi odala počast svom tragično preminulom prijatelju Tinu Prgometu.   

'Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno je očima nevidljivo. Tino Prgomet 1999 - 2020' stoji napisano na dnu zvjezdanoga neba s jednim dječakom kao njegovom najsjajnijom zvijezdom.

Vaša reakcija na temu