Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža FOTO/VIDEO Hoće li Lovre Kalinić u studentske klupe? Stigao je na Sveučilište u Splitu…

FOTO/VIDEO Hoće li Lovre Kalinić u studentske klupe? Stigao je na Sveučilište u Splitu…

Hajdukovac je došao prikupiti informacije o studijskim programima

Maturantima iz svih dijelova Dalmacije, pa i šire, pridružio se danas - Lovre Kalinić

Stigao je, naime, na Smotru Sveučilišta u Splitu. Preciznije, sudjeluje na predstavljanju Kineziološkog fakulteta, čime je dao naslutiti kako bismo ga u budućnosti mogli očekivati u studentskim klupama. 

'Osobno želim i nakon profesionalne karijere ostati vezan uz nogomet, a Sveučilište u Splitu pruža puno opcija u smislu obrazovanja - bilo da je riječ o trenerskom poslu, menadžerskom ili nečem trećem. Došao sam na ovu smotru kako bih prikupio informacije o raznim studijskim programima da dobijem jasniju sliku o mogućnostima i obvezama', otkrio je hajdukovac. 

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Splitu, za koji je i Kalinić iskazao interes, inače, djeluje od 2008., dok povijest kineziološke struke u ovom gradu seže i 180 godina unatrag. Danas broji oko 740 studenata te zapošljava 62 djelatnika, od kojih je 43 uključeno u znanstveno-nastavni proces. 

Njegovi predstavnici na Smotri Sveučilišta u Splitu - koja se od 4. do 8. prosinca odvija u okviru manifestacije Advent na kampusu - nude svima zainteresiranima za upis brojne razloge zašto ga odabrati kao instituciju na kojoj će nastaviti svoje formalno obrazovanje.

Vaša reakcija na temu