Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO Policija za Trifunovića traži tisuću eura kazne i 30 dana zatvora

FOTO/VIDEO Policija za Trifunovića traži tisuću eura kazne i 30 dana zatvora

Srpski glumac brani se kako nije siguran da je on napisao komentar

Sutkinja Općinskog prekršajnog suda u Splitu ispitala je danas srpskog glumca Sergeja Trifunovića kojeg je splitska policija prijavila za prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Radi se njegovoj objavi na društvenoj mreži iz rujna prošle godine. Trifunović je najprije priveden i sankcioniran zbog toga što se njegov pas Mile kupao na plaži Kaštelet, a onda i radi vrijeđanja policije. Sve je to završilo novčanim kaznama, no Trifunović se nakon izlaska iz RH oglasio uvredljivim komentarom protiv policije. Požalio se da su ga izreketarili te je izrazio nadu kako će sada policajci sašiti lijepe crne uniforme po uzoru na Francetićeve.

Trifunovića su pokupili sinoć na granici čim je ušao u RH i odveli u Split. Prvo se družio s inspektorima Prve policijske postaje koji su protiv njega podigli optužni prijedlog. Predložili su sankciju od tisuću eura za prvi prekršaj te 30 dana zatvora za drugi. Doveli su ga potom na Općinski prekršajni sud gdje je ispitan.

Sutkinja je odlučila sutra završiti postupak pa je pustila Trifunovića na slobodu, ali bez putovnice.

Kako doznajemo, srpski se glumac brani kako nije siguran da je on autor spornog komentara.

Novinari su čekali Trifunovića, no on se u društvu braniteljice iskrao na drugi izlaz. Nije htio davati izjave. Obavio je nekoliko telefonskih razgovora i potom sjeo u taksi.


Vaša reakcija na temu