Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO Travel FREE Shop je zahvaljujući luksuzu i privlačnim ponudama idealno mjesto za božićne poklone za cijelu obitelj
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTO/VIDEO Travel FREE Shop je zahvaljujući luksuzu i privlačnim ponudama idealno mjesto za božićne poklone za cijelu obitelj

'U Travel FREE Shopu osvojite bon od 500 eura'

Trgovački lanac pograničnih dućana Travel FREE, koji u ekskluzivnom ambijentu nudi širok asortiman parfema i kozmetike, slatkiša, modnih dodataka i alkoholnih pića, idealno je mjesto za kupovinu božićnih poklona za cijelu obitelj. Luksuzna roba nekada je bila namijenjena i pristupačna isključivo u duty free shopovima, a sada se može pronaći u njihove četiri poslovnice u Hrvatskoj. 

Asortiman za najmlađe

Imaju i veliku ponudu slatkiša svjetskih brendova, kao i asortiman popularnih dječjih igrački.

- Djeca se kod nas mogu zabaviti u dječjem kutku, dok mama traži torbu, a tata može degustirati piće u našem korneru za degustaciju - poručuju iz Travel FREE Shopa.

Kupljene proizvode zamataju kao poklone, a pružaju i profesionalno savjetovanje. Oni koji se ne mogu odlučiti za dar, tu su poklon bonovi.

Blagdansko darivanje

Snimili su i božićnu kampanju 'Merry Moments' s Vlahom Arbulićem, a pripremili su i brojna iznenađenja za svoje vjerne kupce. Naime, svaki dan otvaraju po jedan prozorčić njihovog adventskog kalendara u kojem se kriju brojna blagdanska iznenađenja, popusti i akcije. 


- Prilikom kupnje u našim shopovima za svaki račun veći od 55 eura dobit ćete kupon na koji ćete upisati vaše podatke te ga ubaciti u kutiju iz koje ćemo slučajnim odabirom izvući sretnog dobitnika koji će osvojiti poklon bon u iznosu od 500 eura za shoppingiranje u Travel FREE shopu. Na Badnjak, 24. prosinca, u svakom od naša četiri shopa izvući ćemo po jednog sretnog dobitnika - poručili su. 

Njihove poslovnice nalaze se u Donjim Vinjanima kod Imotskog, Novom Varošu, Županji i Grudama u Konavlima, dok ih u Europi trenutno ima preko 60 u šest zemalja. 

Trgovine su otvorene od ponedjeljka do subote te odabrane nedjelje od 9 do 21 sat (tijekom prosinca rade svake nedjelje), a u njima se mogu pronaći brojne originalne međunarodne marke po niskim cijenama, veliki izbor žestokih pića, parfema, kozmetike, mode - i mnoštva posebnih ponuda s cijenama nižim čak do 40 % u odnosu na domaće tržište. Kupcima izvan EU nude i mogućnost povrata poreza. 

Osim što su im tijekom ovog mjeseca trgovine otvorene svake nedjelje, njihov webshop radi 0-24, a dodatne informacije mogu se naći na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Njihov moto je: Travel. Stop. Shop.

Vaša reakcija na temu