Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: ŽUC Split FOTO Završena lokalna ceste kroz Lovreć do naselja Nikolići

FOTO Završena lokalna ceste kroz Lovreć do naselja Nikolići

Ukupna vrijednost radova bila je oko 430.000 eura s PDV-om

Završeni su svi radovi na rekonstrukciji lokalne ceste LC 67145, na dionici od raskrižja s državnom cestom D60 do naselja Nikolići u Općini Lovreć, doznajemo u Županijskoj upravi za ceste Split.

Ukupna duljina zahvata bila je 1,3 km. Rekonstruiran je kolnik širine 5,90 metara, a izgrađeno je i 400 metara novoga nogostupa od crkve do novoga dječjeg vrtića. Ukupna vrijednost radova bila je oko 430.000 eura s PDV-om. 

'Ovo je bila zadnja dionica od ukupno 10,4 km preko Dolića Drage, općina Lokvičići, koje su se kroz nekoliko godina postupno rekonstruirale, a predstavljaju najbržu vezu najzapadnijeg dijela Imotske krajine te rubnog omiškog područja s gradom Imotskim', poručuju iz ŽUC-a.

Vaša reakcija na temu