Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marin Tuzlak FOTOGALERIJA: Nevrijeme pogodilo Dalmaciju

FOTOGALERIJA: Nevrijeme pogodilo Dalmaciju

Prema prognozi DHMZ-a na Jadranu će biti pretežno oblačno s kišom te pljuskovima i grmljavinom, a ponegdje su moguće i obilnije oborine i to uglavnom srednjem i južnom Jadranu

Istramet  je jutros objavio kako se na satelitskim snimkama može uočiti izražena oblačna linija koja će u nastavku dana zahvatiti cijeli Jadran uz pljuskove i grmljavinu. 

Sredinom dana nevrijeme se premjestilo na jug, a u popodnevnim satima stiglo je u Dalmaciju.

Fotogalerija: Brela valovi

Prema prognozi DHMZ-a na Jadranu će biti pretežno oblačno s kišom te pljuskovima i grmljavinom, a ponegdje su moguće i obilnije oborine i to uglavnom srednjem i južnom Jadranu. Tijekom dana uz nešto manje naoblake još može biti i malo kiše ili pokoji pljusak s grmljavinom. Na sjevernom i većem dijelu srednjeg Jadrana umjeren, mjestimice umjereno jak jugozapadni i zapadni vjetar. Na južnom i manjem dijelu srednjeg Jadranu jako do olujno jugo postupno u slabljenju i okretanju na umjeren do umjereno jak jugozapadni vjetar. More na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana valovito, postupno u smirivanju na umjereno valovito, drugdje jače valovito, još početku i uzburkano ujutro smirivanju na umjereno valovito i valovito.


Vaša reakcija na temu