Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Jezive scene nasilja u kafiću pored Gusara u Splitu

FOTOGALERIJA Jezive scene nasilja u kafiću pored Gusara u Splitu

Dvojica muškaraca prevezena su u bolnicu

15.20 sati - Jerko Kurevija iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrdio nam je kako je do nasilja u splitskom kafiću došlo nešto prije 15 sati.

- Fizički su se sukobila dvojica muškaraca. Obojica su ozlijeđena te prevezena u KBC Split na pružanje liječničke pomoći. U tijeku je kriminalističko istraživanje - rekao nam je Kurevija.

Neslužbeno doznajemo kako je napadnuti muškarac konobar u jednom od omiljenih splitskih klubova. Muškarac koji ga je napao, u kafić je došao s palicom, no i on je zadobio ozljede, budući da mu je napadnuti uspio pružiti otpor.

Ranije objavljeno

Oko 14.50 sati u kafiću pored Gusara na Spinutu građani su svjedočili nemiloj sceni premlaćivanja. Mladića je napala skupina muškaraca, oborila ga na tlo i tukla dok mu iz glave nije potekla krv.

Ubrzo je stigla policija, ali i Hitna pomoć, koja je ozlijeđenom pružala pomoć.

Neslužbeno doznajemo da je netko od sudionika koristio i palicu, a da je posrijedi sukob koji se proteže iz 'noćnog života'.

Uskoro opširnije. Čeka se službeno policijsko očitovanje.

Vaša reakcija na temu