Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Navijači se sukobili na Zapadnoj obali, policija zatekla desetak stranih državljana

FOTOGALERIJA Navijači se sukobili na Zapadnoj obali, policija zatekla desetak stranih državljana

Na terenu je i Hitna pomoć

Čitatelj Dalmatinskog portala poslao nam je fotografije skupine muškaraca koje je fotografirao u Ulici Dražanac, a kaže da se nedugo prije čulo razbijanje na Zapadnoj obali.

- Nakon toga trka 20-ak momaka u crnome s maskama i 10-ak minuta nakon toga policijske sirene - rekao je.

Radi se o sukobu navijača Schalkea i Hajduka. Utakmica se igra danas u Splitu, a evo što su kazali iz policije:

'Danas oko 12.57 sati zaprimili smo dojavu o sukobu više osoba ispred ugostiteljskog objekta na području Zapadne obale u Splitu. Policijski službenici su na mjestu događaja zatekli desetak stranih državljana. 

Policijski službenici na terenu poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska  svih sudionika sukoba. Osobama koje su zatečene na mjestu događaja ponuđena je liječnička pomoć. U  ovom trenutku ne raspolažemo informacijama da li su osobama utvrđene ozlijede', poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu