Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda novo dječje igralište na Kocunaru

FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda novo dječje igralište na Kocunaru

Projekt je ukupno vrijedan oko 870.000 kuna

U gradskom kotaru Kocunar završeni su radovi i spremno je za dječju igru i druženje novo dječje igralište. Točna lokacija je sjeverno od zgrade u Kijevskoj ulici kućnog broja 2, 4 i 6. Na dosad neiskorištenoj zelenoj površini od ukupno 575 kvadratnih metara novouređeno i sigurno mjesto za igru za mališane iz ovog dijela grada opremljeno je s pet sprava, a neke od njih su prilagođene i djeci s invaliditetom.

Pješačke staze i površine za komunikaciju unutar i oko igrališta izvedene također tako da je omogućen pristup i korištenje igrališta dječjim i invalidskim kolicima. S istočne strane izgrađena je mini arena za nogomet dva na dva prilagođena svim uzrastima.

Građevinsko-zanatske radove izvodila je tvrtka Cestar d. o. o., a radove na ugradnji opreme tvrtka T.A.U. OPREMA d. o. o. Nadzor nad izvođenjem radova vršila je tvrtka Albus d.o.o. Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 870 tisuća kuna.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare