Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Privode se kraju radovi na Glorijetu, gradonačelnik zadovoljan

FOTOGALERIJA Privode se kraju radovi na Glorijetu, gradonačelnik zadovoljan

'Siguran sam da će biti po guštu za svakog od nas'

Privode se kraju radovi koji su se prošlih mjeseci odvijali na Glorijetu, zadovoljno je izvijestio solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević

'Pored raznolikih pratećih sadržaja, našim sugrađanima i gostima će uz novouređeni ured Turističke zajednice na raspolaganju biti i Art caffe, moderno parkiralište, prostorije javnog wc-a i wc za osobe smanjene pokretljivosti. Posebno me raduje što će naši najmlađi moći nesmetano uživati u igri u novouređenom dječjem igralištu koje je prilagođeno i djeci s teškoćama u razvoju (za mame i bake ima dovoljno klupa dok se djeca igraju)', istaknuo je.

Kazao je kako jedva čekaju trenutak u kojem će građane pozvati na otvaranje i istraživanje svega novog što ih čeka na Glorijetu.

'Siguran sam da će biti po guštu za svakog od nas', poručio je Dalibor Ninčević. 

Vaša reakcija na temu