Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Sudar autobusa, auta i motora kod marjanskog tunela

FOTOGALERIJA Sudar autobusa, auta i motora kod marjanskog tunela

Nesreća se dogodila iza 8.30 sati

Kod marjanskog tunela jutros se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Kako javljaju naši čitatelji, iza 8.30 sati sudarili su se Prometov autobus, automobil i motocikl. 

Nesreća se dogodila na križanju Matoševe u Ulice sedam Kaštela. Na mjestu nesreće nalaze se Prometov autobus i oboreni motocikl. 

Promet se odvija tako da vozila zaobilaze autobus koji stoji na sredini raskrižja, a prostor su u Kaštelanskoj dodatno zauzeli policijski kombi i vozilo Cestara čiji je djelatnik prionuo na saniranje kolnika na koji je iscurilo ulje iz motora.

Direktor Prometa, Miroslav Delić, kazao nam je da je autobus na liniji broj 17 tek krenuo sa svoje početne stanice.

- Radilo se o dodatnoj vožnji. U autobusu je u trenutku nesreće bilo pet ili šest putnika. Nitko nije ozlijeđen. Putovanje su nastavili drugim autobusom. Vozač nam se odmah javio nakon nesreće. Čekamo rezultate očevida. Prema prvim informacijama, motociklist nije teže ozlijeđen - kazao nam je Delić.

Vaša reakcija na temu