Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Svečana promocija studenata Dentalne medicine
Promocije studenata Sveučilišta u Splitu Piše: Dalmatinski portal

FOTOGALERIJA Svečana promocija studenata Dentalne medicine

'Pomagati drugome je uistinu lijepo i plemenito, što vaš posao zaista čini najboljim mogućim izborom'


Promocija magistara i magistri Dentalne medicine održana je u petak, u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta. Promotori su tom prigodom bili dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. sc. Ante Tonkić, prodekan za studij Dentalna medicina izv. prof. dr. sc. Ivan Galić, prodekanica za nastavu i studentska pitanja prof. dr. sc. Renata Pecotić, prodekan za studij Farmacija prof. dr. sc. Darko Modun i prodekan za studij Medicina na engleskom jeziku izv. prof. dr. sc. Joško Božić. Promoventima su biranim riječima na velikom uspjehu čestitali prof. dr. sc. Ante Tonkić dekan i izv. prof. dr. sc. Ivan Galić, prodekan.

- Pomagati drugome je uistinu lijepo i plemenito, što vaš posao zaista čini najboljim mogućim izborom. Iako je naš Fakultet relativno mlad, odgojio je već brojne generacije liječnika, kako Medicine, Dentalne medicine i Farmacije, koji danas rade najodgovornije medicinske poslove ne samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta. Biti studentom ovog Fakulteta predstavlja čast, ali i obvezu jer je Medicinski fakultet u Splitu danas na relevantnim svjetskim rang ljestvicama izuzetno dobro pozicioniran – poručio je promoventima dekan Tonkić, izrazivši nadu da će uvijek Fakultet nositi kao nešto svoje po čemu ćete biti prepoznatljivi, poštovani i cijenjeni.

U ime svojih kolegica i kolega, kao i u svoje ime, zahvalila se Katarina Vrcić.

Prigodni umjetnički program izveo je glazbeni duo Soundlab project - Gabriela Braičić solistica i Ivan Perak na klavijaturama i Zbor splitskih liječnica.

Vaša reakcija na temu