Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Uređuje se školsko igralište u Spinutu, provjerili smo o čemu se radi

FOTOGALERIJA Uređuje se školsko igralište u Spinutu, provjerili smo o čemu se radi

Radove financira Gradski kotar

Na školskom igralištu u Spinutu već neko vrijeme traju radovi pa smo pitali predsjednika Gradskog kotara Luku Kovača Levantina o čemu se radi.

'Izrazito sam sretan što su započeli radovi na školskom igralištu te da se napokon počelo konkretno ulagati u taj dio kvarta kojem se godinama nije pridavala pažnja. Riječ je modernoj elastično-amortizirajućoj košarkaškoj podlozi koja će svakako biti atraktivnija i sigurnija za djecu i sve građane našeg kotara. 

Ovaj projekt se realizirao u kratkom roku od dolaska na funkciju u kotaru, što me dodatno veseli i daje motivaciju za daljnji rad. Ulaganje u igralište se financira iz sredstava Gradskog kotara Spinut te je ovo prva od mnogih faza ulaganja', kazao nam je Kovač Levantin.

Vaša reakcija na temu