Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO: PROSVJED U SPLITU 'Mi smo u ratu'

FOTO/VIDEO: PROSVJED U SPLITU 'Mi smo u ratu'

'Moje tijelo, moj izbor', jedna je od poruka protivnika uvođenja covid-potvrda

Kao što su najavljivali, Splićanke i Splićani koji se protive uvođenju covid-potvrda drugu večer zaredom prosvjedovali su na Pjaci, a potom i na Peristilu. 

U velikom su broju stigli s lampionima kako bi na simboličan način poslali svoju poruku, odnosno ukazali na 'sumrak demokracije i uvođenje totalitarizma, segregacije, diskriminacije, vezano uz ucjene u zdravstvenim ustanovama, prisile na testiranje i cijepljenje te vezano uz prijetnje da od 15. studenog prosvjeta, vojska, policija, djelatnici u državnim i javnim službama neće moći pristupiti svom radnom mjestu, kao ni korisnici usluga tih službi ako nemaju covid-potvrdu'. 

'Ovo što zovu cjepivom nije cjepivo jer ne štiti', 'mi smo u ratu', 'moje tijelo, moj izbor', neke su od poruka koju su se mogle čuti. Više u videima...





Vaša reakcija na temu