Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO/VIDEO: SINOĆ POLICIJA NIJE INTERVENIRALA Klubovi i kafići glazbu ugasili u ponoć

FOTO/VIDEO: SINOĆ POLICIJA NIJE INTERVENIRALA Klubovi i kafići glazbu ugasili u ponoć

Mladost se 'slila' na gradske plaže

Točno u ponoć utišala se glazba, a nekoliko minuta kasnije posjetiteljima je poželjeno laku noć. Učinili smo, naime, kratki đir u subotu navečer preko Bačvica, Firula i Zente do Žnjana i na svim mjestima gdje smo bili identična je slika, zatvoreno s prvim minutama nedjelje.

Nakon akcije državnih inspektora u petak noćni klubovi su odlučili zatvoriti posljednju subotu prije novih mjera. Nismo naišli ni na redare, ni na inspektore, a ni na policijske kombije koji bi znali dežurati na 'kritičnim' točkama.

- Di sad, cure? - pitamo tri djevojke u noćnom izlasku.

- Nemamo pojma, na plažu s ekipom, nemamo di - odgovaraju.

Na platou na Zenti se izmjenjuju taxiji, a mladost je ili na zidiću ili na plaži.

Iznenadio nas je i prizor na Bačvicama. Noćni klubovi zatvoreni, a plaža puna, kao da je veliki party. Nije, samo su se okupili i zabavljaju među sobom. 

Na Žnjanu su manje grupice na plaži, a okolo mrak. Kafići zatvoreni. Jedino je živo na ulazu u hotel Amphora, nedavno privedenog Zvonka Kotarca. Ne čuje se muzika, ali je veselo. Čini nam se da je najzabavnije upravo na tom mjestu.

Vaša reakcija na temu