Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Amaury Gutierrez on Unsplash Fra Domagoj Runje o simbolici i aktualnosti Knjige Otkrivenja

Fra Domagoj Runje o simbolici i aktualnosti Knjige Otkrivenja

Predavanje je u srijedu na Trsteniku

Hrvatska udruga Benedikt i molitvena zajednica Padre Pio organiziraju u srijedu, 22. svibnja, s početkom u 19 sati, u velikoj dvorani Franjevačkog klerikata o. Ante Antića na Trsteniku, predavanje izv. prof. dr. sc. fra Domagoja Runje, OFM, o simbolici i aktualnosti Knjige Otkrivenja.

Fra Domagoj Runje je profesor je biblijske teologije na splitskom KBF-u, svećenik i član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja (Split), nedavno imenovan i generalnim vizitatorom Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri. 

'Biblijske znanosti je doktorirao na Papinskom sveučilištu Antonianum u Rimu a kao vrstan predavač i poznavatelj hebrejskog, grčkog i latinskog jezika, vjerujemo da njegovo predavanje o simbolima Ivanove Apokalipse nikoga neće ostaviti ravnodušnim', poručuju iz udruge Benedikt.

Vaša reakcija na temu