Foto: Šibenik.in Frane Lučić emotivnim pismom obratio se odvjetniku i prijatelju: 'On svakome može biti uzor'

Frane Lučić emotivnim pismom obratio se odvjetniku i prijatelju: 'On svakome može biti uzor'

Šime Savić postigao je izniman akademski uspjeh

Frane Lučić (36), vatrogasac koji je jedini preživio kornatsku tragediju 2007. i potom godinama muku mučio na hrvatskim sudovima kako bi izborio barem određenu pravdu za sve što se dogodilo, otvorenim je pismom putem RTL-a odlučio čestitati svom odvjetniku i prijatelju Šimi Saviću (57) na velikom uspjehu.

Naime, čovjek koji ga je godinama zastupao i zbližio se s njim, doktorirao je u Mostaru i to nije mala stvar, pa Lučić nije htio da prođe nezamijećeno. Stoga mu je čestitao, a njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

'Obzirom da je moj bivši odvjetnik i sadašnji prijatelj Šime Savić doktorirao prošli tjedan na Pravnom fakultetu Sveučilištu u Mostaru (pod mentorskom palicom dr.sc Šime Ivanjka, prof emeritusa, Unirverziteta u Mariboru), dajem sljedeće priopćenje.

Šime Savić je moj bivši odvjetnik te sada i dobar prijatelj, a po mom iskustvu kakvo sam imao s njim,  moram reći da je isti pošten i častan te snažno stručan. Ja sam mu povodom doktorata čestitao i čuo sam se s njim, ali nismo još proslavili njegov doktorat odlaskom na neku veliku i svečanu večeru. Razlog je što nakon svega sa svojim Šimom Savičev imam vrlo, vrlo, vrlo dobar odnos, odnosno najbolji odnos koji svaki normalni čovjek može poželjeti, a isto tako zato što isti može biti uzor svakome u svim ljudskim odnosima.

Sada kada je moj bivši odvjetnik i prijatelj Šime Savić, dr. sc. Šime Savić, postao doktor znanosti, od sada što se mene tiče, može postati predsjednik te premjer ili neki ministar Republike Hrvatske. Razlog je što je po stručnosti koju sam doživio, najbolji odvjetnik na svijetu i široj okolici.

Što sve njegov doktorat znači za pravosuđe i odvjetništvo, te kakvu sve problematiku rješava, najbolje je da to pitate stručne ljude iz pravosuđa i MUP-a te odvjetništva, a što se mene tiče, najbolji, najpošteniji i najstručniji je čovjek i odvjetnik'.

Inače, Šime Savić u dugogodišnjoj praksi kao odvjetnik rješavao je više od 10.000 parničkih spisa, više od 500 kaznenih spisa te više od 200 radnih spisa, prenosi RTL.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65983, "");
Pregledaj komentare