Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Frim: Izvozimo u Njemačku, Italiju, Crnu Goru, BiH i Sloveniju
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Frim: Izvozimo u Njemačku, Italiju, Crnu Goru, BiH i Sloveniju

Splitska firma proizvodi omote za školske knjige i bilježnice, nepropusne zaštitne navlake za madrace, vreće za ukop...

Prvi GAST je ove godine za tvrtku Frim d.o.o. iz Splita, čiji su vlasnici braća Ante i Tomislav Kuzmanić. Riječ je o proizvodnji omota za školske knjige i bilježnice, nepropusnih zaštitnih navlaka za madrace, vreća za ukop i ekshumaciju, a tvrtka se bavi i veleprodajom opreme za wellness i kozmetičke salone.

- Proizvodnja se nalazi u Kopilici, imamo osam zaposlenika, a ljeti se taj broj i povećava s obzirom na to da je uoči školske godine proizvodnja u nešto većem obujmu. Imamo strojni park, skladište... - kazao nam je Ante Kuzmanić, čija tvrtka posluje od 1999. godine. 

Kako se radi i više nego o uspješnoj tvrtki, svjedoče i klijenti.

- Surađujemo s Narodnim novinama, Školskom knjigom, E-kupi, većinom rent-a-car kuća u Hrvatskoj. Prošle godine smo prodali etuija za zdravstvene knjižice u 400 tisuća komada.

Sirovine se nabavljaju većinom iz zemalja Europske unije, prije svega iz Italije i Španjolske, a Kuzmanić naglašava njihov izvoz.

- Izvozimo u Njemačku, Italiju, Crnu Goru, BiH, Sloveniju. Sada plasiramo i mape za vozila, odnosno za ugovore, prometne dozvole i slično. Na GAST smo stigli kako bismo promovirali svoj novi proizvod, a to su madraci za inkontinenciju. Feedback zainteresiranih je i više nego dobar, a materijal od kojeg se radi je zgodan za apartmane, s obzirom na to da štiti proizvod - kazao je Kuzmanić.

U ovoj splitskoj tvrtki smatraju da je pravo zadovoljstvo raditi u proizvodnji, odnosno kada se može raditi na finalnom produktu.

- Rado prihvaćamo konstruktivne prijedloge naših klijenata, a moramo priznati da primamo svakakve zahtjeve - zaključio je Kuzmanić.

Vaša reakcija na temu