Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (TikTok) Giljanović gušta na odmoru s Golubovićem: Potukao se na Hvaru, žali što nije imao pištolj sa sobom

Giljanović gušta na odmoru s Golubovićem: Potukao se na Hvaru, žali što nije imao pištolj sa sobom

Policija provjerava što se dogodilo

Ivan Giljanović, koji je lani pušten iz zatvora u kojem je služio pet godina robije zbog pokušaja ubojstva Marka Bekavca, odmara se na Hvaru u društvu Kristijana Golubovića, dobro poznatog lica sa srpske kriminalne scene.

Dobru atmosferu nakratko je narušio incident na rivi. Giljanović se potukao, a Golubović smirivao situaciju. Dinamični duo poslije se snimio na jahti u plovidbi.

'Malo glisiramo', hvali se Giljanović. Golubović mu dobacuje: 'Seljački, ali se i udara po malo.' Giljanović se potom referira na incident. 'Malo, znači uvijek je akcija. Malo jedemo, malo udaramo. Srića pa nisam ima utoku. Ostavia sam je doma. Da sam ima, bia bi ga izbušia, ozbiljno ti govorim', žali Giljanović što nije imao pištolj kod sebe.

U policiji kažu da su upoznati sa snimkama tučnjave i plovidbe na jahti. Provjeravaju što se dogodilo.

Vaša reakcija na temu