Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović GLATKO IDE KOALICIJA: DES dobio novog ravnatelja, županovo izvješće prošlo bez problema
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

GLATKO IDE KOALICIJA: DES dobio novog ravnatelja, županovo izvješće prošlo bez problema

Nastavak Skupštine je donio idilu

Stenko Dell'Orco novi je ravnatelj DES-a, Ustanove za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom. Vijećnici Županijske skupštine glatko su potvrdili prijedlog Upravnog vijeća, odnosno izbor Banovine. Edita Maretić Dimlić je razriješena s funkcije. S nastavka prekinute Županijske skupštine izdvojimo kako sve točke glatko prolaze, opet je vlast HDZ-HGS-DP stabilna.

Bez problema je prošlo i izvješće župana Blaženka Bobana za drugu polovicu  protekle godine. Nabrojio je Boban investicije, od 180 milijuna kuna za Centar kompetencije, obnovu Turističko-ugostiteljske škole, potpore OPG-ovima, projekt Tu je moj dom...

- Ovo mi je jedno od najdražih izvješća od mojih 35 koje sam do sada izlagao - kazao je među ostalim župan zahvaljujući se Vladi i za 'epohalni projekt', tunel Kozjak i drugom ulazu u Split.

Složni su vijećnici i oko kupovine CT uređaja za bolnicu. Nasmijala je Daša Dragnić, predsjednica Kluba vijećnika koalicije Za, pitanjem 'tko će nas hraniti'.

- Sve je super, i roboti, i uređaji, ali ljudi u Makarskoj i na Hvaru ne mogu izvaditi krv, nemaju preglede. Super je IT, ali uvijek je pitanje tko će nas hraniti - slikovito je predočila realne probleme stanovnika Dalmacija.

Vaša reakcija na temu